Varmt välkomna till AJ Tryckluft

Återförsäljare för den välkända kompressortillverkaren Compair,
hos oss hittar du en mängd spännande nyheter för intelligentare tryckluft.

Komplett leverantör och samarbetspartner 

Av oss får du inte bara personlig service. Du får också 40 års erfarenhet av vad som gör att tryckluftsansläggningar kan förändra och förbättra tillverkning och produktionsprocesser inom alla branscher. Idag hjälper vi kunder inom alltifrån tryckerier, pappersmassaföretag till sjukhus, livsmedelstillverkande företag och tillverkningsindustrier. Med öppen och rak kommunikation och samt förståelse för dina processer får du hjälp med att både optimera och att utveckla din anläggning. 
​​​​​​​I vårt team finns servicetekniker, energispecialist, elektriker och säljare, och i vårt nätverk finns kunniga hantverkare som hjälper till med för- och efterarbete under installationer.

Service av tryckluft är mer än ett olje- och filterbyte

Nyfikenhet, kompetens och erfarenhet inom tryckluft gör att AJ Tryckluft inte bara är en trygg servicepartner när det handlar om kompressorer, skruvar, kolvar, torkar, blåsmaskiner, turbo och vakuum-pumpar. Du kan också använda oss för att få statusbesiktning av din anläggning eller få en behovsanalys med fokus på framtiden. Vi hjälper dig att hitta läckor i tryckluftsanläggningen och mäta samt optimera energianvändningen. Vi kan även hjälpa till med att skapa värmeåtervinning från era anläggningar. Det sparar både kostnader och resurser.

Av AJ Tryckluft får du en kontakt som är genuint intresserad av lösa dina problem och förstå din verksamhet. Det ger oss möjlighet att ta fram en lösning som verkligen passar din tillverkning och ditt företag. Dessutom - med korta beslutsvägar och stor kunskap hos oss gör det enklare för dig att göra rätt vägval när det handlar om stora investeringar. Vi ger också alltid serviceupplägg som anpassar sig efter hur din verksamhet drivs och efter hur vad just dina kompressorer din tryckluftsanläggning behöver.

Kvalitet går först hos AJ Tryckluft

AJ Tryckluft är återförsäljare av den tyska kompressortillverkaren CompAir. Det ger dig stabila och slitstarka kompressorer som både levererar teknik, mekanik och resultat på hög nivå. CompAir är ett familjeföretag som ständigt arbetar med nya lösningar och utvecklar sitt sortiment. Med snabb beställning av eventuella reservdelar kan du alltid känna dig trygg med att få smidig hjälp vid service, underhåll och reparationer. Dessutom är CompAir ett företag som lyssnar på sina kunder för att kunna plocka upp förbättringar och erbjuda ännu bättre lösningar –precis det vi vill kunna erbjuda dig - flexibilitet och kvalitet i samma paket.
​​​​​​​

Vi är redo för industri 4.0

Utveckling, teknik och nyfikenhet inför framtiden är tre ben som AJ Tryckluft alltid har arbetat med. Idag står tillverkningsindustrin inför en av de största förändringana i historien. Genom AI, och alltmer intelligent processtyrning där maskiner använder och förflyttar information mellan sig för en bättre tillverkning, kommer tillverkningsprocesserna att förändras. För oss som arbetar med kompressorer och tryckluftanläggningar är det en naturlig del att bevaka utvecklingen. Som återförsäljare av CompAir har du möjlighet att få kompressorer som kan hantera framtidens krav. Redan idag finns funktioner där du får uppföljning samt beräkningar av förbrukade resurser eller energianvändning och kan även flytta uppgifterna direkt till ditt eget affärssystem.
​​​​​​​Fråga gärna oss, så får du mer information.
AJ TryckserviceAJ Tryckservice
AJ Tryckservice