Hyr tryckluft hos AJ Tryckluft

Enklaste vägen till tryckluft är att hyra kompressor

Vill du vänta med att investera i permanent tryckluft? Är du osäker på vilka behov av kompressor din verksamhet har eller ser att behovet snabbt kan förändras?
Genom att hyra kompressor av oss får du en flexibel och bekväm tillgång på tryckluft.
Du kan välja små, mellanstora och stora kompressor och det tar bara ett par dagar efter beställning för att få den eller de maskiner du behöver på plats.

Tryggt med hyrluft och fast månadskostnad

Att hyra en kompressor betyder att du snabbt  kan fylla ett behov, men också prova maskiner utan att behöv ta en stor investering. Du har en fast kostnad där produkter, underhåll och driftansvar ingår, och kan direkt se vad det innebär för företagets ekonomi.
Genom leasing- och hyravtalet kan du behålla maskinen efter en viss tid. Genom att teckna ett avtal på en månadsavgift, vanligtvis över ett år, betalar du också av maskinen och vid hyrperiodens slut är den din. Det är helt vad som passar dig och ditt företag.
Med en hyrmaskin blir det också enklare att byta maskin om ditt behov av tryckluft ändras. Allt du behöver göra är kontakta oss, så ser vi till att du inom kort har en anpassad lösning på plats. Skulle det uppstå akuta problem och servicebehov eller reparation krävs får du snabb hjälp och kan undvika långvarigt driftstopp.

 
Alltid både oljefria- och oljesmorda kompressorer

Som återförsäljare av CompAir är det också det märke vi erbjuder vid uthyrning. Det ger dig tysk kvalitet och kompressorer som ligger i framkanten av den tekniska utvecklingen. Förutom maskiner med olika kapacitet och funktioner finns det också möjlighet att hyra både oljefria- och oljesmorda kompressorer. Det gör att både företag som tillverkar livsmedel, läkemedel eller papper har möjlighet att hyra kompressorer och tryckluft av oss.
​​​​​​​Är du intresserad av en lösning som direkt blir din, läs mer här!

Transportabel kompressor uthyres

Vi har även en transportabel kompressor som ger max 12 bar, max 12 kubikmeter/min samt har efterbehandling för torrare luft.